Logo Contrastant.net
Digues la teva
Home Correu
 
ç
 © Magma3
 
11 de setembre de 2006
Novetats  
   
No, no tots som Lorca
Iu Forn
  Avui, 9 de setembre de 2006
   
 

De moment, prohibit i espero que aviat a la presó. Per fi hem posat a lloc el tal Josep Rubianes, que es fa dir Pepe per dissimular que és un traïdor. Però què s'ha pensat aquest "rojo, masón"? Retratar l'Ej-paña que va assassinar Lorca en una obra de teatre. O sigui que, moltes gràcies els que heu aconseguit fer callar la seva molesta veu.

Gràcies, senyor Ruiz-Gallardón. Gràcies per creure que s'evitarà una nova campanya de descrèdit de la ultradreta a canvi d'oblidar la dignitat. Ah, i gràcies sobretot per donar la raó als que viuen instal·lats en l'insult i el menyspreu de la seva persona. Ja veurà com li agraeixen molt el detall que ha tingut amb ells.

Gràcies també als que viviu instal·lats en l'any 1936 i que treballeu tant per tornar a la situació de llavors. Un cop més heu guanyat. I tranquils perquè al pas que anem encara falta molt perquè la societat us pari els peus. Estan massa preocupats intentant conèixer els nous concursats de Gran Hermano per ocupar-se de coses com la llibertat.

Gràcies als que diuen: "Estic amb en Rubianes, però es va passar amb el que va dir". Gràcies per opinar basant-se en la versió manipulada pels salvadors de la pàtria i no en la versió real. I gràcies a la progressia oficial que perd el culet per signar manifestos com més freakies millors i que, com ja va passar en la campanya contra l'Estatut, està amagada. No cal que us mulleu, no fos cas, oi? Com va dir Martin Niemoller l'any 1945, responent a un estudiant que li va preguntar per què els alemanys no van enfrontar-se als nazis: "Primer van venir a buscar els comunistes i, com que jo no ho era, vaig callar. Després van venir a buscar els socialistes i els gremialistes, però jo no era cap de les dues coses així que no vaig parlar. Després van venir a buscar els jueus, però jo no era jueu. I quan venir a buscar-me a mi ja no quedava ningú".

No, no tots som Lorca. N'hi ha uns quants que no en van tenir prou assassinant-lo un cop.