Logo Contrastant.net
Digues la teva
Home Correu
 
 © Magma3
 
29 de febrer
 
   
Això va bé (octubre)
Contrastant
   
 

La diputada del PP a la Diputació de Lleida, Pilar Arnalot, titlla de mal educada la directora de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, Carme Vidal, per haver-se dirigit en català a un grup d'exdiputats aragonesos i catalans que van visitar Lleida el dia 18 d'octubre.

Ràdiocatalunya.ca

Això va bé

Segons informacions de l'Ajuntament de Riudecanyes (Baix Camp), el Congrés de Diputats espanyol ha retornat els acords presos per aquest ajuntament en referència a diverses mocions que afecten a temes com l’Administració única o el finançament dels ens locals, i n'ha reclamat la versió espanyola.

Ràdiocatalunya.ca

Això va bé

El magistrat del jutjat d'instrucció número 6 de Mataró va suspendre el dia 5 un judici de faltes perquè no hi havia cap intèrpret que pogués traduir al castellà la declaració d'una persona, en aquest cas el demandant d'un cas d'amenaces, que volia declarar en català.

Radiocatalunya.ca

Això va bé

El percentatge d'escolars nordcatalans que estudien català se situa al voltant de l'1%. El basc és la llengua no oficial que més s'ensenya a França, amb un 29% d'escolars que l'estudien, seguida de l'alemany alsacià (7%) i del bretó (4%).

Radiocatalunya.ca

Això va bé

Torna a dalt