Logo Contrastant.net
Digues la teva
Home Correu
 
 © Magma3
 
29 de febrer
 
   
Això va bé (setembre)
Contrastant
   
 

TV3 ja no es pot veure a Calvià (Mallorca) perquè el consistori socialista d'aquesta població ha ocupat la freqüència que tenia aquest canal amb la televisió pública del municipi.

Avui, 6 de setembre de 2002

Això va bé

L'executiu valencià impedeix que el reglament intern aprovat per l'Acadèmia Valenciana de la Llengua reconegui que es mantindran relacions amb les acadèmies que comparteixen la mateixa llengua, i censura l'afirmació que el valencià comparteix amb l'Antiga Corona d'Aragó el mateix sistema lingüístic.

Avui, 18 de setembre de 2002

Això va bé

El PP rebutja una proposició no de llei de CiU on demanava impulsar mesures que permetin l'üs de totes les llengües oficials en els documents de Renfe. La raó adduïda per a aquesta negativa és que l'üs de llengües diferent de l'espanyol pot provocar malentesos que resultin fatals per a la seguretat de la circulació ferroviària.

Avui, 19 de setembre de 2002

Això va bé


L'empresa cimentera Readymix Asland SA ha presentat un contenciós administratiu contra l'Ajuntament de Begues (Baix Llobregat) per la negativa d'aquest consistori a traduir un document a l'espanyol.

Avui, 24 de setembre de 2002

Això va bé

Torna a dalt