Logo Contrastant.net
Digues la teva
Home Correu
 
 © Magma3
 
29 de febrer
Novetats  
   
El País i la policia
Contrastant
   
 


El passat 29 d'agost, a la secció d'esports El País titula "Hallados micrófonos ocultos en el Camp Nou" escrita per un periodista i una periodista on hi ha la joia següent:

"La junta trabaja desde entonces [des de les eleccions] en reestructurar el plan de seguridad del club en colaboración con los Mossos, a los que el Barça, curiosamente, identificaba ayer con el término genérico de "policía".

Es veu clarament, com ho demostra l'ús de l'adverbi curiosamente, que no els agrada la identificació que fa el FC Barcelona entre els Mossos d'Esquadra i policia. Perquè, òbviament, la policia és una altra: la Policía Nacional.

Acompanyant el text hi ha una fotografia on es veu la part de davant d'una furgoneta policial. El peu de foto diu, textualment: "La policía, ayer, frente a las oficinas del Barcelona".

És a dir, els d'El País poden escriure la policía referint-se a la Policía Nacional espanyola, però el Barça no pot escriure policia referint-se als Mossos d'Esquadra. Que en són, d'entendridors i d'entranyables, els periodistes d'El País! El seu.